Giv en hjælpende hånd til dig selv


Bo Pedersen :

  Udd. Reiki Master og Lærer i
    Usui Shiki Ryoho
    The Usui System of Natural Healing        Den traditionelle linje
     Acces Bars behandler
     Kranio Sakral terapi.

En Reiki Healing behandling, hvordan foregår det..? Hvad føler du..? Kan dyr Heales ?

En Reiki Healing behandling, hvordan foregår det..?

En Reiki behandling foregår oftest ved at du møder hos Reiki behandleren. Hos mig der foregår det i min
stue på en Reiki/massage briks indkøbt til samme foremål, vi får en snak om hvorfor du er kommet til
mig og hvad Jeg kan hjælpe dig med, jeg vil fortælle dig hvordan jeg arbejder,du vil få af vide at når du ligger på briksen så vil du blive tilbudt et tæppe til at dække din krop og dine. jeg vil fortælle og vise dig
hvor på din krop jeg vil ligge mine hænder  og er det en en fuldkrops behandling vil jeg på et tidspunkt bede
 dig om at vende dig om så du ligger på maven og igen  ligge mine hænder forskellige steder på din krop, kan
 modtageren ikke lide berøring ;af den ene eller anden
 grund så betyder det intet for en Reiki Healer, han/hun
 kan holde sine hænder fra 5/6cm. til 12/13cm. over
 kroppen og få samme effect i healingen. Mange Reiki
 Healere bruger krystaller eller/og forskellige sten, de
 vii så blive lagt forskellige steder på kroppen og blive
 brugt i healingen. jeg bruger ind imellem selv bjergkrystaller når jeg giver Reiki healing .
Reiki bliver også brugt til Aura-Healing, hvor man går ind i de 7 forskellige chakraer og genopretter nogle ubalancer der kan være der, som viser sig som forskellige sygdomme i kroppen.
Da Reiki er en Universel energi vil den virke på tværs af tid og afstand, det betyder at giveren og modtageren ikke behøver at være i berøring eller i samme lokale for at Reikien virker, de kan for den sags skyld være i to forskellige verdensdele, Reikien vil "finde vej" alligevel og give den hjælp den kan, det er det vi kalder Fjern Healing, hvilket ofte udføres af Reiki Healere på tværs af landegrænser og over 1000`vis af km.

 Hvad føler du i løbet af en Reiki energi massage?
 Føler du noget ?
 Mange gange vil du føle en behagelig opvarmning og varme på det  område der bliver behandlet, mange falder lidt hen eller direkte  sover,andre ser farver på forskellige måder. Denne dybe opvarmnede  afslapning vil gøre det muligt for energi blokeringer i kroppen at blive  frigivet, og disse kan vise sig på mange måder : såsom ønsket om til  stadighed at synke, hoste eller nyse , en rumlende mave eller et sus  af energi ned i benene .Enkelte gange har jeg oplevet den behandlede  fik en kortvarig forøgelse af den smerte de har haft i nakken og  skulderen , for at den derefter faldt drastisk kort efter eller midt i  behandlingen, Det er gode tegn på at behandlingen virker, og bør ikke forårsage nogen bekymring.
Andre føler bagefter at de lidt trætte men med et stort velbehag og jeg kan kun anbefale at man, efter en Reiki behandling, tager hjem og slapper af og nyder at Reikien arbejder i sin krop. Nogle mennesker føler intet under selve behandlingen , men det betyder ikke at det ikke virker , da Reikien arbejder på flere plan og ikke kun som symptombehandler men samtidig går mere i dybden, til problemet der skabte symptomerne, derfor føler nogle også Reiki arbejder langsomt og vil ikke bruge den nødvendige tid og have tålmodighed , så Reikien kan vise hvad den kan.
Jeg vil kan kun anbefale at man får 3-4 sesioner i løbet af 3-4 dage , derefter en pause på 3-4 dage og derefter 3-4 sesioner igen , muligvis efterfulgt af 1 sesion om ugen i en måneds tid , afhængig af om du har brug for det, for måske har du ikke behov for mere end en enkelt gang eller tre. Andre har måske behov for 30 dage i træk eller måske flere gange om dagen i en periode . Varigheden af Behandlingen vil variere altid fra "patient" til "patient" .
Reiki-Healing er ikke kun til at heale fysike skavanker hos os men en rigtig god støtte til f.eks. pårørende til døde til bedre at acceptere døden og komme videre på en god måde.
Flere og flere er også begyndt at benytte sig af en Reiki-behandling med jævne mellemrum som en forebygning for sygdomme og en styrkning af helbredet i det hele taget.

Hvor lang tid tager en Reiki behandling ??
Det vil variere fra "patient" til "patient" og fra gang til gang, men mellem 45 min. og 1 1/2 time plus lidt tid både før og efter healingen,

Dyr og planter elsker Reiki og har brug for det på samme måde som vi selv har.
Min erfaring med hunde og katte at de elsker Reiki og de gør stor brug af det når de kan. Jeg har arbejdet med hunde med bla. store sår og små sår , brækkedede ben og haler , Hiv og Aids ramte hunde ( ja det er desværre virkeligheden at mange dyre racer får en form for hiv->aids ), voldsomme skab angreb , nervøse hunde , overkåde hunde og jeg er selv blevet overrasket gang på gang over de resultater Reikien giver.
Når man healer på dyr , er det min erfaring , at så går det for det meste en del hurtigere end hos mennesker , mange gange kun 5-10 min i starten af prosessen , så viser dyret at det har fået nok Reiki ved at gå eller på anden måde gøre opmærksom på det.
 Man Healer på dyrene på samme måde og bruger de
 samme metoder som man bruger på os mennesker.
 En af metoderne kan være, hvis jeg f.eks. er alene med
 hunden og den ikke kender mig ordentligt eller den ikke  kan lide fysisk kontakt, at sætte
 mig ned på gulvet til hunden med et par meter imellem
 os og så udvide min egen Aura for derigennem at få
 kontakt til hundens Aura så jeg kan begynde at Heale
 på dens Aura. Mange gange oplever jeg heldigvis at dyrene selv kommer hen til mig når jeg starter med Reiki`en og nærmest selv kravler under mine hænder for at modtage ,tit sker det at hunden eller katten tager imod et par minutter for så at flytte sig og gå lidt rundt for derefter at gå tilbage igen for at få lidt mere og så gentage det hele en gang til
Med de teknikker en Reiki Healer har lært er det derfor ikke noget problem hvis dyret er i et bur eller et akvarium/terrarium