Giv en hjælpende hånd til dig selv


Bo Pedersen :

  Udd. Reiki Master og Lærer i
    Usui Shiki Ryoho
    The Usui System of Natural Healing        Den traditionelle linje
     Acces Bars behandler
     Kranio Sakral terapi.

Lidt om mig selv og min vej til Reiki Healing
og "den Alternative Verden"

  Mit navn er Bo Pedersen , 54 år, Reiki Master/lærer i det traditionelle
  Usui System af Naturlig Healing og er på den måde 8.generation
  ( lineage) i direkte linie til Dr. Mikao Usui og senest er jeg nu blevet
   certifikeret Access Bars behandler
  Jeg startede min vej til Reiki`en i Danmark og endte med at få min Reiki   master/lærer grad I thailand og har b.la. i den forbindelse arbejdet på
  forskellige hospitaler og cancer hostels plus  et par interessante hunde
  internater.
  Når jeg giver Reiki behandlinger nu så foregår det indtil videre i min egen
  dagligstue på en briks indkøbt til formålet.

  Min vej til Reiki`en har været lang og startede vel allerede da jeg var
 barn når jeg så farver og lys omkring planter,senere som teenager skete  det også at det dukkede op som lys og farvepletter hos nogle mennesker,
  ikke fordi jeg havde lyst til at se det, det skete bare engang  imellem.
 i 17 års alderen startede jeg med at dyrke Karate og andre af Østens  kampsports former og kom på den måde i kontakt med meditation og  Østens filosofier og stødte på begrebet Ki for første gang.
  Senere i 2o`erne udviklede jeg stille og rolig interessen for det man  dengang kaldte det "Okkulte og Østens mystik" og lærte bl.a lidt om taratkort, pendulering aura og chakra`er og Healing jeg læste i det hele taget det jeg kunne komme til, bare det havde noget med det "Okkulte eller Østens mystik" at gøre så var det interessant.
Igennem tiderne har jeg som så mange andre fået tydet mit Horoskop og fået lagt forskellige Tarot oplæg og snakket med clairvoiante der alle sagde at jeg skulle bruge mine "evner", uden at jeg rigtig turde tro på hvad de sagde til mig.
Det hele blev dog lagt lidt "på hylden" da jeg da blev alene med min datter og brugte mine energi på det. Heldigvis dukkede interessen frem igen senere og jeg endte hos Reiki master Leif Rohde Vinding,Vordingborg ,som vendte op og ned på mit liv, Leif gav mig min første Reiki Attunement til Reiki 1 og siden da har jeg næsten dagligt givet mig selv Reiki healing og elsker at give Reiki healing til andre.
På et tidspunkt hørte jeg om Beatrix og Pancho fra Nongkhai, Thailand. Beatrix og Pancho er fantastiske personer, hun er bla. Reiki master/lærer og underviser i yoga og meditation, Pancho er bla. Yoga lærer, jeg besluttede mig for at de to ville jeg meget gerne lære noget af , både omkring Reiki og yoga men også deres livssyn var noget ville jeg høre mere om , jeg var så så heldig at Beatrix attunede mig til reiki 1 igen men også reiki 2 og de ting hun lærte,fortalte og viste mig omkring Reiki gjorde at det et idag er en fast implementeret del af mit dagliv.
Efter min tid hos Beatrix og Pancho fik jeg en endnu større trang til at bruge Reiki`en og fandt ud af reiki blir brugt på nogle hospitaler i Thailand , så jeg gav efterfølgende ca 50 behandlinger. bla. cancer og leukæmi patienter har været meget glade for smertebehandlingen med reiki.

 Igennem min søgen efter steder jeg kunne bruge min reiki fik jeg
 kontakt til Reiki master/lærer Cory Corman, ChangMai,Thailand som
 viste sig at være et meget interessant bekendskab, med en meget
 stor viden indenfor Reiki og østens urter og medicin og brugen af den,
 foruden det havde hun et stort netværk og et samarbejde med
 forskellige hospitaler,psykiatriske hospitaler , hospices og hunde
 internater hvor hun og andre healere bla. hendes reiki elever,gav
 gratis healing til dem der ville modtage det .
 Det endte med at jeg gerne ville undervises af Cory som er
 7.generation i lige linie til Mr.Mikaomi Usui .
Jeg blev igen undervist og attunet til Reiki 1 og 2 og fik en fantastisk lærer, der virkelig gav mig indklik i ting jeg troede var umulige og i tiden med Cory fik jeg healet mellem 4-6 gange dagligt, plus at jeg fik arbejdet med hunde i et par hunde-internater.
Senere anbefalede Cory og andre at jeg blev Reiki master og lærer bla. pga. af min viden min erfaring og interesse og min glæde for at give det videre. Det endte jo så med at jeg på et tidspunkt brugte en måneds tid sammen med Cory hvor hun øsede ud af sin viden omkring Reiki til mig og i sidste ende blev jeg attunet til Reiki Master/lærer af hende, hvilket jeg er hende evigt taknemmelig for. Efterfølgende arbejde jeg et stykke tid på hendes klinik, hvor jeg behandlede personer med mange forskellige sygdomme med stor succes.
Nu har jeg så givet ca. 380 behandlinger til mennesker og ca 60 til 70 behandlinger til hunde. plus et par katte der har været rigtig glade for behandlingen.
I sommeren 2014 blev jeg certificeret Acces Bars behandler under Lea Philip. Senere i 2014 tog jeg
igen Bars et kursus hos Izabella Rødtnes der bla. også har undervist mig i Cranio Sakral Terapi.